В команді Джамали розповіли, хто фінансує поїздку на Євробачення

В команді Джамали розповіли, хто фінансує поїздку на Євробачення

Канал СТБ взяв на себе велику частину бюджету затрат на поїздку команди Джамали на Євробачення.

Велику частину фінансування поїздки української співачки Джамали на Євробачення у Стокгольм взяв на себе телеканал СТБ. Про це розповів в інтервю «Главкому» Денис Козловський, PR-директор Джамали.

«Ми живемо в звичайному готелі, називається він Scandic Malmen. Стокгольм сам по собі дуже дороге місто, тут дорогі готелі, транспорт, харчування, дороге, словом, все», - повідомив він.

За його словами, він не знає, скільки коштує номер, в якому живе Джамала, і номери, в яких проживає вся українська команда. «Наш готель бронювали співробітники каналу СТБ, я не знаю подробиць. Мені просто повідомили, що, куди і як. Ми, власне, поїхали в готель, який вони для нас знайшли», - говорить Козловський.

«Канал СТБ взяв на себе велику частину бюджету затрат, а саме візовий супровід, перельоти, готель, добові для десяти осіб, а також постановку номера і виробництво одного зі сценічних костюмів. Фінансування поїздки ще для семи осіб - це як раз додаткові кошти, які ми шукали. Крім цього, додатковими статтями витрат стали графіка, яку нам підготувала відома на весь світ українська компанія Front Pictures, найкращі на ринку гример і стиліст-перукар, а також сувенірна продукція: футболки, диски, плакати в фірмових тубусах, листівки, браслети», - розповів PR-директор Джамали.

Нагадаємо, що перший півфінал конкурсу відбудеться вже сьогодні, другий півфінал – 12 травня, а фінал – у суботу, 14 травня.

Джамала побореться за право виступати у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2016 у другому півфіналі 12 травня. Українська співачка кримськотатарського походження виступить під номером 15 і виконає пісню «1944», в якій вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: