В Міноборони підтвердили отримання поранень військовими на Донбасі

В Міноборони підтвердили отримання поранень військовими на Донбасі
Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

За минулу добу в районі АТО поранення отримали п’ятеро військових

Протягом минулої доби в зоні проведення АТО внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, однак 5 - зазнали поранень. Про це поінформував на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє «Укрінформ».

«За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув. На жаль, 5 наших воїнів зазнали поранення, більшість з них - на Маріупольському напрямку під час обстрілів», - сказав Лисенко.

Нагадаємо, наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО продовжила загострюватись. Після 18 години російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли позицій сил АТО в основному на приморському та донецькому напрямках. Також ворог поодиноко застосовував міномети.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 35 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії. Усі обстріли противника характеризуються як прицільні. У результаті бойових дій п’ятеро військових ЗСУ отримали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: