У парламенті б'ють на сполох: ФСБшні попи почали виконувати завдання Кремля з дестабілізації України

У парламенті б'ють на сполох: ФСБшні попи почали виконувати завдання Кремля з дестабілізації України

Україна має захистити себе від ФСБшних попів, - вважає Єленський

Спроби дестабілізувати внутрішньополітичну ситуацію в Україні та протягнути кремлівські проекти під релігійною оболонкою «хресної ходи за мир» є огидними й неприйнятними. Про це заявив народний депутат із фракції «Народний фронт», заступник голови Комітету з питань культури та духовності Віктор Єленський під час виступу в сесійній залі.
«Якщо хресна хода, про яку так багато говорять, призначена для того, щоб об'єднати країну, якщо ця хресна хода зобов'язана і покликана молитися за мир, то чому вона не звертається до кремлівських володарів і до кремлівських стін, звідки виходить загроза миру в Україні, Європі і в цілому світі?», - наголосив Єленський.
«Якщо вона проходить за об'єднання українців, то чому вона проходить під колорадськими стрічками, які стали символом кровопролиття в Україні? Якщо це хода за мир в Україні, то чому вона проходить під портретами людожера й українофоба Миколи ІІ? Якщо це хода за об'єднання, то чому вони таврують як безблагодатних мільйони українців, які вірять в Ісуса Христа, а не в «русскій мір?», - зауважив народний депутат від «Народного фронту».
Єленський також зазначив, що хресна хода московського патріархату «ніколи не сказала слова про тих, хто сьогодні катує українців-католиків, хто катує українців, що не належать до МП».
«Якщо Україна хоче бути державою, а не територією, вона має захистити себе в тому числі і від ФСБшних попів, в тому числі й від тих, хто прикриває під рясами кремлівські проекти», - підсумував Єленський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: