В Росії п’яна співробітниця поліції збила на смерть двох пішоходів

В Росії п’яна співробітниця поліції збила на смерть двох пішоходів

Як запевняють російські правоохоронці, винуватиця ДТП буде звільнена зі служби

У Росії, співробітниця відділу поліції підмосковного Серпухова, керуючи власним автомобілем в неслужбове час, в стані алкогольного сп'яніння збила на смерть двох людей. Як повідомили ТАСС в прес-службі обласної поліції, за даним фактом проводиться перевірка, вказаний співробітник буде звільнений зі служби.

«Напередодні на вулиці 2-я Московська в місті Серпухові співробітниця поліції, керуючи власним автомобілем в неслужбове час, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїла наїзд на чоловіка і жінку, які від отриманих травм загинули на місці. Співробітниця поліції затримана на 48 годин», - сказали в прес-службі.

«Для встановлення обставин події призначена службова перевірка, за результатами якої співробітниця буде звільнена з органів внутрішніх справ, також до дисциплінарної відповідальності буде притягнуто її безпосередні керівники», - йдеться у повіідомленні.

За фактом ДТП слідчим відділом по місту Серпухова ГСУ СК Росії по Московській області РФ порушено кримінальну справу за ч. 6 ст. 264 КК РФ (порушення особою, яка керує автомобілем, правил дорожнього руху, що призвело з необережності смерть двох осіб). Слідчі встановлюють причини і обставини злочину. Вирішується питання про обрання щодо підозрюваної запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: