В Україні з’явиться асоціація із захисту споживачів комунальних послуг

В Україні з’явиться асоціація із захисту споживачів комунальних послуг

Експерт зазначив, що нова асоціація відстоюватиме інтереси споживачів у таких напрямках як ціна, якість, надійність, безпека, екологічність комунальних послуг

В Україні створять асоціацію, яка має захищати інтереси людей та бізнесу у сфері комунальних послуг.

Про це у Facebook повідомив колишній член Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних тарифів Андрій Герус.

«Враховуючи такі фактори, як: монополії в енергетиці, не завжди об'єктивний регулятор, до якого дещо підірвана довіра, слабкий не інституціоналізований споживач; то прийнято рішення. Створюємо Асоціацію споживачів енергетики та комунальних послуг», - пише він.

За його словами, вже було проведено багато зустрічей із підприємцями, асоціаціями та споживачами, де він впевнився, що таке об'єднання є потрібним.

«Ми хочемо об’єднати: 1 мільйон побутових споживачів (населення),1 тисячу підприємств та підприємців, що представляють різні галузі і складають понад 30% ВВП України», - пише Герус.

Так, нова асоціація відстоюватиме інтереси споживачів у таких напрямках як ціна, якість, надійність, безпека, екологічність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: