Убивство Шеремета: генпрокурор назвав основні версії слідства

Убивство Шеремета: генпрокурор назвав основні версії слідства

Луценко повідомив, що останніми днями багато інформації надходить про можливі провокації

Основними версіями вбивства журналіста Павла Шеремета слідство розглядає його професійну діяльність та дестабілізацію ситуації в центрі України.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко під час наради з керівниками силових структур у президента Петра Порошенка, - інформує прес-служба глави держави у середу.

«Крім версії "вбивство через професійну діяльність" ми розглядаємо можливість версії дестабілізації ситуації в центрі столиці», - зазначив він.

Луценко також запропонував посилити увагу за масовими акціями у столиці найближчим часом.

«Я не думаю, що ми повинні щось забороняти, але будь-які акції у найближчий час мають організовуватися із застосуванням рамки металошукачів. Надто багато інформації надходить про можливі провокації найближчими днями, і у зв’язку з сьогоднішньою страшною подією з Павлом це може дійсно бути частиною якогось більшого плану», – сказав генпрокурор.

Голова СБУ Василь Грицак, своєю чергою, запевнив, що силові структури із залученням найкращих фахівців проводять скоординовані слідчі дії.

«Ми маємо базу даних застосування саморобних вибухових пристроїв. Розраховуємо на допомогу і консультативну, і практичну наших іноземних партнерів», – зазначив він.

За його словами, СБУ буде працювати над версією, що метою вбивства журналіста була дестабілізація ситуації в Україні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: