Віце-спікер Сироїд: Всі кандидати на виборах мають подавати е-декларації

Віце-спікер Сироїд: Всі кандидати на виборах мають подавати е-декларації
Декларування доходів 

Нардеп впевнена, що люди мають знати все про статки тих, кого обирають

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд вважає, що е-декларування мало б торктнутися не лише чиновників. І усі без виключення кандидати повинні подавати такі електронні звіти. Про це вона заявила в інтерв’ю «Главкому».

«Зараз узагалі нічого не треба зачіпати. Люди, які побачили ці статки, перебувають у шоковому стані. Політики теж спантеличені від того, що вже не можна вдавати, що вони вдавали раніше. Треба, аби ми всі трохи з цим прожили, аби люди усвідомили, хто є їхніми обранцями, зрозуміли, як вони надалі хочуть їх контролювати, чи хочуть їх далі обирати», - вважає Сироїд.

Вона також припускає, що можливо, хтось після декларування вирішить, що більше не хоче лишатися в політиці, що це не його спосіб життя.

«Через певний час можна повертатися до розмов, хто б мав що декларувати, - зазначила вона. - Зараз можна говорити про розширення в одному напрямку. Всі кандидати на виборах – президента, Верховної Ради, місцевих рад – теж мають подавати е-декларації. Люди повинні бачити, що має кожен з кандидатів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: