Від підвищення пенсійного віку відчутного ефекту немає, - Розенко

Від підвищення пенсійного віку відчутного ефекту немає, - Розенко

Віце-прем'єр Розенко розповів про дефіцит ПФ і про те, що підвищення пенсійного віку не принесло відчутного фінансового ефекту

«Не дає сьогодні підвищення пенсійного віку жодного реального фіскального ефекту для пенсійної системи країни», - сказав віце-прем'єр в ефірі "5 каналу".
Він зазначив, що скорочення дефіциту ПФ за рахунок скорочення пенсійних програм або підвищення пенсійного віку є несправедливим щодо громадян.
За словами Розенка, Кабмін вважає, що пріоритетним вирішенням питання дефіциту ПФ є підвищення його доходів за рахунок підвищення заробітних плат і детінізації бізнесу.
Нагадаємо, віце-прем’єр прокоментував ситуацію щодо пенсіонерів, які не будуть отримувати виплати, бо живуть на окупованих територіях. «Ми будемо чітко впливати на те, щоб не допустити фінансування тероризму. Наголошую: ми нікого з українських громадян не обмежуємо в соціальних виплатах, ми нікого не обмежуємо в пенсіях. Забрали роботу, зарплату, соцвиплати та пенсії в людей терористи й російські окупаційні війська, які захопили частину території України», - сказав Розенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: