Відеодопит Януковича призначено на 25 листопада

Відеодопит Януковича призначено на 25 листопада
Віктор Янукович

Адвокат повідомив, що 25 листопада заплановано провести відеодопит Януковича

Допит колишнього президента України Віктора Януковича в режимі відеоконференції у справі п’ятьох екс-бійців спеціального полку спецпризначення МВС «Беркут» запланований на 25 листопада.

Про це повідомив адвокат Януковича Віталій Сердюк, інформує Радіо Свобода.

«Святошинський райсуд Києва отримав відповідь від російської сторони щодо згоди на проведення такого допиту. Зараз лишається тільки одне питання: чи забезпечить Святошинський суд необхідні технічні умови для проведення відеоконференції?» – сказав Сердюк.

Він додав, що Янукович буде допитаний у справі екс-беркутівців як свідок.

Нагадаємо, 23 червня Міністерство юстиції України скерувало до мін'юсту РФ запит про проведення допиту екс-президента Віктора Януковича в режимі відеоконференції як свідка у справі про розстріл Майдану. Через кілька місяців виявилося, що мін'юст РФ втратив частину документів запиту. Українська сторона скерувала запит повторно. Цього ж дня в мін'юсті РФ повідомили, що отримали даний запит.

19 жовтня міністерство юстиції Російської Федерації скерувало до Радянського суду Ростова-на-Дону запит України про допит колишнього президента країни Віктора Януковича.

20 жовтня адвокат Януковича заявив, що допит його підзахисного буде проходити у відкритому режимі. Однак пізніше в райсуді Ростова-на-Дону заявили, що Януковича не може бути допитано через відсутність системи відеоконференцзв'язку.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: