Візит Савченко до Москви шкодить у справах інших політв’язнів, – адвокат

Візит Савченко до Москви шкодить у справах інших політв’язнів, – адвокат

Російський піар-супровід приїзду Савченко в Москву створює ілюзію, що будь-який українець може безбоязно приїжджати в Росію, зазначив Фейгін

Адвокат затриманого у Москві журналіста Романа Сущенка розкритикував Надію Савченко, яка з візитом відправилась до Москви.

За словами Марка Фейгіна, така її поведінка шкодить іншим українцям, яких Москва тримає у полоні, повідомляє Укрінформ.

«Російський піар-супровід приїзду Надії Савченко в Москву створює ілюзію, що будь-який українець може безбоязно приїжджати в Росію, що все спокійно. Але це неправда! При цьому я розумію, що сама наївна Надія Вікторівна щиро хотіла допомогти комусь. Однак отриманий інформаційний фон шкодить у справах інших українських політв'язнів», – розповів Фейгін.

Він застерігає українців, що, насправді, небезпека бути затриманим і безпідставно звинуваченим на території Російської Федерації залишається.

Як повідомляв «Главком»,  нардеп Надія Савченко прилетіла до Москви на суд над Клихом і Карпюком.

Поїздка Савченко до Москви на засідання апеляційного суду у справі Миколи Карпюка та Станіслава Клиха спровокувала бурю емоцій у соцмережах. У постах домінують нерозуміння такого вчинку Надії, яка була заручником Кремля.

Нагадаємо також, більшість користувачів інтернету – 69% – негативно оцінюють діяльність народного депутата «Батьківщини» Надії Савченко на волі та називають її заяви «суцільним розчаруванням». Про це свідчать результати опитування «Главкома».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: