Водій Вілкула заявив на Парасюка правоохоронцям

Водій Вілкула заявив на Парасюка правоохоронцям

Водій Вілкула звернувся до правоохоронних органів щодо відкриття кримінального провадження

Водій Вілкула звернувся із заявою до правоохоронних органів після інциденту з Парасюком. Про це під час брифінгу заявив перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук.

«Наскільки мені відомо, це водій самого Вілкула, бо був пошкоджений автомобіль, звернувся до правоохоронних органів щодо відкриття кримінального провадження. Відповідно до КПК, цю заяву буде опрацьовано і зроблено слідчі дії», – сказав Сторожук.

Нагадаємо, у четвер у будівлі телеканала «112 Україна» після закінчення ефіру «Вечірнього прайму» сталася сутичка між його учасниками – нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком.

Неодноразові словесні перепалки між парламентаріями виникали в ефірі. Після програми Парасюк намагався прорватися всередину приміщення, де був Вілкул. Повідомляється, що після закінчення ефіру Володимир Парасюк дочекався під студією свого опонента, зав'язалася бійка, яку розбороняла охорона.

Після сутички Парасюк заявив, що зловить і відправить до зони АТО Олександра Вілкула.

Пізніше Парасюк написав на своїй сторінці у Facebook, що не шкодує про свою поведінку під час сутички з Вілкулом. Однак невдовзі він зізнався, що «десь перегнув палицю» в цьому інциденті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: