Якутська газета попередила про кремлівську пропаганду

Якутська газета попередила про кремлівську пропаганду
Газета «Якутськ вечірній»

Газета «Якутськ вечірній» розмістила в розділі телепрограми попередження про можливі «неправдиві відомості» в програмах центральних каналів, пише УНІАН з посиланням на «Дождь».

У повідомленні наголошується, що телеканали «НТВ» і «Росія» найчастіше помічені в допущенні «спотворень і неправдивих відомостей» у своєму ефірі.

Четвертого березня телеканал НТВ випустив фільм під назвою «Боржники держдепу», в якому йшлося про те, що газета «Якутськ вечірній» отримувала кошти з іноземних джерел, пов'язаних із державним департаментом США.

Нагадаємо, як повідомляв «Главком», нещодавно російською пропагандою обурилися польські ЗМІ. Польський журнал Newsweek опублікував матеріал, у якому визнав, що жертвою російської пропаганди стала не лише Україна, а й Польща.

Саме західну сусідку України російські і сепаратистські ЗМІ демонізують, звинувачуючи в допомозі Україні і начебто організації усіляких провокацій. Останнє повідомлення, яке обурило поляків, було про те, що начебто офіційний Київ домовився з Польщею про зрив Мінських угод. Такий фейк у світ запустила російська пропагандистська машина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: