З початку АТО на Донеччині сталося понад 1700 терактів проти мирного населення

З початку АТО на Донеччині сталося понад 1700 терактів проти мирного населення

Сьогодні під Волновахою відбувся реквієм у пам'ять людей, вбитих терористами

З початку проведення АТО поліція у Донецькій області задокументувала більше 1700 терактів проти мирного населення. Про це повідомляє Головне управління Нацполіції в Донецькій області.
«13-го січня 2015 року о 14:15 терористи з боку окупованого Докучаєвська із реактивних систем залпового вогню «Град» відкрили вогонь по блокпосту №5 на трасі Маріуполь-Волноваха-Донецьк. Під обстріл потрапив рейсовий автобус, який рухався за маршрутом Златоустівка-Донецьк. В результаті влучення снаряда від численних осколкових поранень прямо на місці, в салоні автобуса, загинули 10 мирних жителів, ще 2 чоловік померли від страшних ран у лікарні, 18 людей отримали поранення. Сьогодні на місці трагедії відбувся реквієм у пам'ять людей, вбитих терористами», - йдеться у повідомленні.
Імена 6 жінок та 6 чоловіків з Донецька, Волновахи та навколишніх селищ викарбувані у камені.

З початку проведення антитерористичної операції поліцією Донеччини задокументовано більше 1700 терактів проти мирного населення, в яких постраждало майже 800 жителів, з них 174 – загинули. Матеріали кримінальних проваджень за фактами терактів передані до Служби безпеки України.
Поліція Донеччини забезпечує ретельний збір доказів та документування злочинів, вчинених терористами проти мирного населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: