За добу на Донбасі поранено трьох бійців

За добу на Донбасі поранено трьох бійців

Бойовики з ночі різко зменшили кількість обстрілів

За добу в зоні проведення антитерористичної операції троє військовослужбовців дістали поранення. Про це на традиційному брифінгу у четвер повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Минулої доби жоден український військовий не загинув, однак трьох було поранено», – зазначив полковник.

За його словами, двоє підірвались на розтяжці у Станично-Луганському районі і один постраждав внаслідок обстрілу в Авдіївці.

Бойовики вночі також різко зменшили кількість обстрілів позицій українських військових у зоні АТО, важке озброєння не застосовувалося.

«З 00:00 і станом на цю хвилину в зоні проведення АТО зафіксовано лише шість випадків порушення «режиму тиші» з боку незаконних збройних формувань», – повідомив полковник.

«Чотири з них сталися поблизу Авдіївки, по одному випадку на луганському і маріупольському напрямках. При цьому ворог застосовував лише стрілецьку зброю», – зазначив Мотузяник.

За його словами, наразі можна говорити, що «є певна деескалація, кількість збройних провокацій знижено. Далі – будемо дивитися».

Як повідомлялося, за даними розвідки, російський Генштаб видав розпорядження бойовикам про повне припинення вогню із 15 вересня. Також глава ОБСЄ та очільник МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр на зустрічі з президентом України Петром Порошенком повідомив, що Москва віддала розпорядження своїм бойовикам тиждень дотримуватися «режиму тиші».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: