За фактом кривавої ДТП у Харкові відкрито кримінальне провадження

За фактом кривавої ДТП у Харкові відкрито кримінальне провадження

У лікарнях перебуває 8 людей, найважчий стан - у 19-річного водія легковика

За фактом ДТП у Харкові, за участі маршрутки та легкового автомобіля, в якій загинуло троє людей, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомила речник ГУ НП у Харківській області Олена Баранник.

«Попередня версія, що людина, яка керувала легковою автівкою Chevrolet, молодий 19-річний хлопець, харків’янин, виїхав на зустрічну смугу і таким чином зіштовхнувся з маршруткою. Це попередня версія, слідчі дії тривають. У лікарнях Харкова знаходяться 8 людей, це два водії - водій легковика і 42-річний водій маршрутки. Ще 6 пасажирів маршрутки, вони всі жінки, від 20 до 63 років. Найважчий стан зараз у водія легковика», - говорить речник харківської поліції.

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, 5 листопада у Харкові на вул. Гвардійців Широнінців, 49 сталася аварія за участю маршрутного автобусу та автомобіля Chevrolet Cruze. За її наслідками троє пасажирів легковика загинули, ще 8 осіб постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: