Володимир Кличко досі не може зрозуміти, як програв Ентоні Джошуа

Володимир Кличко досі не може зрозуміти, як програв Ентоні Джошуа

На думку українця, він був підготовлений до того поєдинку

Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу у суперважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко згадав свій останній поєдинок на професійному рингу.

Як зазначив український боксер, він був добре підготовлений до бою проти Ентоні Джошуа, передає klitschko-brothers.com.

«Як спортсмен, я досі не розумію, як я програв Ентоні Джошуа. Хоча, були моменти, особливо у моєму поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, коли я йшов у свій куток і думав: «Я програю, але мені все одно!». Можливо, у той момент це було на підсвідомості», - сказав він.

«Але повторюся, я досі не розумію, як програв Джошуа: я був кращим і дуже добре підготовлений до цього бою. Коли я так думаю, то, напевно, повинен визнати: цей світ уже ніколи не буде колишнім», - пожартував Володимир в інтерв'ю Т-online.

За словами Кличка, він навряд чи відчував би себе добре, якби вийшов на «спортивну пенсію» після невдачі у поєдинку з Ф'юрі.

«Думаю, що хтось нагорі дав мені знак і дав 100 днів для прийняття рішення про завершення кар'єри після бою з Джошуа. Але, незважаючи на поразку, я гідно завершив кар'єру», - пояснив він.

«Моя душа і мозок не знайшли б спокою, якби я пішов після бою з Тайсоном Ф'юрі. Я дуже хотів реваншу, але тоді у мого суперника були якісь скандали, які завадили. Слава Богу, я отримав бій проти Джошуа. Це було для мене благословенням. Тому що, незважаючи на поразку, я «закрив» інший поєдинок. Більше ніхто не говорить про той поєдинок», - підсумував Кличко-молодший.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: