Як картковий будинок. Відео падіння багатоповерхівки в Туреччині

Як картковий будинок. Відео падіння багатоповерхівки в Туреччині
фото з відкритих джерел

Внаслідок землетрусу загинули десятки, якщо не сотні людей

Офіційна Анкара просить міжнародної допомоги, аби впоратися з наслідками потужного землетрусу, який стався проти ночі 6 лютого. Про це заявив міністр внутрішніх справ країни Сулейман Сойлу, повідомляє Türkiye Gazetesi.

Різні джерела називають різну кількість жертв, адже рятувальні роботи доводиться вести одразу в кількох містах. Не виключено, що йдеться про десятки чи навіть сотні загиблих: чимало будівель було зруйновано вщент. Приміром, мережею шириться відео падіння багатоповерхівки в місті Діярбакир.

«Кілька сотень людей загинули, 20 – підтверджені», – пише журналіст Чаудхарі Парвез, який також розмістив це відео у своєму Twitter.

Нагадаємо, на півдні Туреччини  біля міста-мільйонника Газіантеп стався землетрус магнітудою 7,8. За даними Європейсько-Середземноморського сейсмологічного центру, поштовх зафіксовано о 03:17 (за київським часом), епіцентр знаходився за 37 км від населеного пункту на глибині 10 км. Приблизно через 10 хвилин було зафіксовано ще один поштовх магнітудою 6,3 поблизу міста Османія. Підземні поштовхи відчувалися у кількох регіонах — Адані, Анкарі, Анталії, Газіантепі, Кайсері, Мерсіні, Трабзоні, Урфі. Руйнування зафіксовано, як мінімум, у чотирьох провінціях Туреччини: Кахраманмараш, Малатья, Шанліурфа та Газіантеп. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: