Мамин син. Квартири, дорогі авто та земельні ділянки родини Олега Ляшка

Мамин син. Квартири, дорогі авто та земельні ділянки родини Олега Ляшка
Родина Олега Ляшка

Протягом 2016-2017 років політик, який формально ніколи не мав бізнесу, придбав будинок за 15 млн грн, ще один - за 5 млн грн купила його цивільна дружина Росіта

Навесні 2017 року НАБУ порушило справу щодо лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка. Антикорупційне бюро підозрює народного депутата в незаконному збагаченні. Нардеп називає справу «політичним замовленням».

Підставою для порушення кримінального провадження стало розслідування програми «Наші гроші з Денисом Бігусом». У матеріалі журналісти розповіли про рухоме та нерухоме майно родини депутата та його бізнес-інтереси. Зокрема, впродовж 2016-2017 років політик, який формально ніколи не мав бізнесу, придбав будинок за 15 млн грн, ще один - за 5 млн грн купила його цивільна дружина Росіта.

«Мене чотири години допитували типу як свідка у справі про незаконне збагачення... Ми дали всі свідчення. З ким я живу, де я проводжу свій час, хто моя дружина, моя мама», – заявив політик.

Звичайний допит народний обранець перетворив на справжній цирк: «відзначився зухвалою поведінкою, зневажливим ставленням по відношенню до детективів і прокурорів, яких він ображав нецензурними словами», - зазначено в офіційному повідомлені антикорупційного бюро.

Перевірка статків серйозно збентежила нардепа. Відтак, варто ще ближче придивились до його найближчих родичів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: