Турчинов на лінії фронту пояснив, що там насправді відбувається (відео)

Турчинов на лінії фронту пояснив, що там насправді відбувається (відео)
Олександр Турчинов, керівник Центрального штабу партії «Європейська Солідарність», військовослужбовець ЗСУ
скріншот з відео

Це війна цивілізації проти людей, у яких немає ані моралі, ані традицій

Сьогодні саме в Україні вирішується не тільки доля нашої держави, вирішується доля всього цивілізованого світу і, в першу чергу, – доля Європи. Про це сказав секретар РНБО 2014-2019 рр. Олександр Турчинов, керівник Центрального штабу партії «Європейська Солідарність», військовослужбовець ЗСУ, який захищає сьогодні Україну на південному сході.

За його словами,те, що відбувається зараз – це війна цивілізацій, «війна з ординською навалою, з орками, у яких немає ані моралі, ані традицій, ані відповідальності». «Коли ми разом зможемо їх зупинити, переламавши їм хребта, ми на багато років вперед убезпечимо і світ, і Європу від потенційної небезпеки та агресії», – резюмував Турчинов.

Нагадаємо, захисники «Азовсталі» живі, але в яких умовах їх утримують, наразі невідомо. Про це розповів голова Офісу президента Андрій Єрмак.

«Знаємо, що вони живі. Що стосується умов, це питання теж відстежується. Сказати чітко, в яких вони умовах, ми наразі не можемо. Але ми точно знаємо, що вони живі. ГУР постійно тримає це на контролі, з деякими з них є зв’язок, і процес щодо їх звільнення не зупиняється ні на годину. Я дуже сподіваюсь, що наразі він ввійде в свою активну фазу, і ми почнемо повертати наших героїв до України», – зазначив Єрмак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: