ЗМІ показали новий розкішний маєток Ахметова під Києвом (відео з дрона)

ЗМІ показали новий розкішний маєток Ахметова під Києвом (відео з дрона)

Триповерховий особняк будували понад п'ять років, він розкинувся на 25 гектарах землі, які оточені подвійною огорожею

Фото: «Страна»

Нова резиденція олігарха розташована під Києвом у селі Плюти

Олігарх Рінат Ахметов переїхав у свою нову резиденцію, яка розташована під Києвом у селі Плюти. Тут він проводить ділові зустрічі з першими особами країни і насолоджується відпочинком. У вересні Ахметов відсвяткував свій 54-й день народження в новому особняку. 

Журналістам видання «Страна» за допомогою дрона вдалося подивитися, як живе найбагатша людина в Україні.

Триповерховий особняк будували понад п'ять років. Маєток розкинувся на 25 гектарах землі, які оточені подвійною огорожею. Земля олігарха знаходиться поряд з Українкою, трохи далі від інших заможних жителів Конча-Заспи. Навколо території немає ніяких сусідів, тільки густий сосновий ліс.

Крім основного розкішного будинку є ще кілька будівель. На ділянці розташована парковка, басейн, джакузі, а також кілька видів бань. Особняк прикрашений мармуровими скульптурами. Також біля будинку знаходяться два фонтани.

1_73

Мешканці села Плюти подейкують, що Ахметов розпорядився, щоб на території його маєтку вирили підземний тунель. Таємний хід нібито проходить під ставком і з'єднує апартаменти з гостьовим будиночком.

ЗМІ зазначає, що від дронів володіння Ахметова захищають глушники сигналу, які потужніші, ніж використовує президент Володимир Зеленський і генпрокурор Ірина Венедіктова.

Раніше ЗМІ зафіксували, як перший помічник Зеленського таємно приїжджав до Ахметова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: