Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині

Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині
У Кельні проходить фестиваль сатири «Парад Троянд»
фото: rp-online.de

Війна в Україні – одна з головних тем політичної сатири

Сьогодні, 12 лютого, у німецькому місті Кельн пройшов «Парад Троянд» в рамках Кельнського карнавалу. Як і минулого року, війна в Україні – одна з головних тем політичної сатири. Відтак російський диктатор Володимир Путін зображений двічі: на одній з платформ його зобразили у доволі пікантній позі із патріархом Кирилом. На другій – він намагається проковтнути частину української території. Тим часом на шматочку пише «Вдавись». 

Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині фото 1
фото: rp-online.de

Також тут є два «сюжети» із Дональдом Трампом. На одному з них він стоїть із прапором Америки, з якого вирізав свастику. На другому – він проштрикує списом спину українського солдата. 

Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині фото 2
Путін у пікантній позі: фото з карнавалу в Німеччині фото 3
фото: rp-online.de

Також тут можна побачити і терористів Хамасу, які штовхають цивільну родину на дуло ізраїльського танка.

Кельнський карнавал – це народне свято, популярне не тільки в Кельні та Рейнській області, а й у всій Німеччині. 11 листопада об 11 годині 11 хвилин у Кельні починається «п'ята пора року» - відкривається карнавальний сезон аж до його завершення за півтора місяця перед святкуванням Великодня. Число 11 (нім. elf) важливе для карнавалу, оскільки його можна розшифрувати як абревіатуру ELF (Egalite, Liberte, Fraternite) – Рівність, Свобода, Братство. У «п'яту пору року» допустимі різні дивацтва, гумор і сатира, висміювання навіть можновладців.

Близько 1, 5 мільйона людей приїжджають в Кельн, щоб нарядитися, повеселитися та поспівати. Костюми, які обирають люди, можуть варіюватися від переважно святкових, історичних до відвертої політичної сатири.

Раніше повідомлялось, що китайський актор зажадав від Росії повернути Владивосток.

Читайте також: Експрезидент Монголії звернувся до Путіна через скандальне інтерв'ю Карлсону

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: