Справжня причина новітнього імперіалізму Путіна

НАТО необхідно відновити в Європі свої військові контингенти
фото з відкритих джерел

Цей урок має бути нарешті вивчений

Сучасна агресивна поведінка Росії та Владіміра Путіна викликана не тільки втечею Віктора Януковича та поразкою проросійських сил в Україні під час Революції Гідності. Владімір Путін набагато раніше почав агресивні дії проти сусідів та розгорнув підривну діяльність в Європі та світі.

Справжня причина новітнього імперіалізму Владіміра Путіна полягає в тому, що країни НАТО на європейському континенті та США поступово відмовилися від політики традиційного стримування. Мова йде про різке скорочення наземного, морського та повітряного контингенту в Європі.

Саме відсутність боєготовної армії, здатної протистояти агресивній Росії, дозволили Путіну вважати, що настав час вибивати двері та лізти у вікна. Тому в сучасній війні проти України, поза сумнівами, є частка вини і наших партнерів, які прогледіли реальні небезпеки та дуже хотіли торгувати з Росією, забувши про її імперіалістичні плани.

Саме тому, коли зараз відбувається консолідація частини країн ЄС щодо відбиття потенційних загроз з боку Росії, допомога для України, як макроекономічна, так і військова – це прагматична співпраця. Яка дозволяє країнам НАТО в Європі відновити свої військові контингенти та краще підготуватися для будь-яких викликів з боку Росії.

Цей урок має бути нарешті вивчений. Допоки РФ існує в нинішньому її стані, вона буде загрозою для безпеки європейського континенту та миру в усьому світі. І єдина відповідь на її поведінку – це консолідація оборонних та наступальних зусиль аби в Москві забули й мріяти про чергові наступи та погрози.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: