Адвокат розповів, на кого можуть обміняти Сущенка

Адвокат розповів, на кого можуть обміняти Сущенка
Роман Сущенко

Фейгін сподівається, що Кремль піде на обмін Сущенка на затриманого в Україні ГРУшника

Захист незаконно затриманого в Москві українського журналіста Романа Сущенка розраховує, що його обміняють на затриманого у м. Рівне 8 жовтня російського ГРУшника Віктора Павленка. Про це адвокат журналіста Марк Фейгін написав у Twitter.

«Вийшов від Сущенка з «Лефортово». Взагалі, ми розраховуємо, що Кремль піде на обмін Сущенка на Віктора Павленка, заарештованого у Рівному 8.10.16», – зазначив він.

 

Нагадаємо, 2 жовтня громадський рух «Відкрита Росія» на своєму сайті повідомив, що суд Москви заарештував українця Романа Сущенка за звинуваченням у шпигунстві і що правозахисники випадково зустріли чоловіка у камері карантинного відділення Лефортовської в'язниці.

Національне інформаційне агентство «Укрінформ» вважає затримання Сущенка, який працює в агентстві з 2002 року та кореспондентом у Франції з 2010-го, спланованою провокацією.

«Укрінформ» і дружина журналіста уклали з російським адвокатом Марком Фейгіним угоду про захист Сущенка.

МЗС України вимагає від Росії негайного звільнення українського журналіста.

Прес-секретар Путіна назвав затримання українського журналіста в Москві «звичайною роботою спецслужб».

27 жовтня Московський міський суд відхилив скаргу на рішення суду про взяття під варту українського журналіста Романа Сущенка, затриманого у РФ за підозрою у шпигунстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: