Адвокат заявляє про загрозу життю Умерова

Адвокат заявляє про загрозу життю Умерова

Стан здоров'я Ільмі Умерова незадовільний

Стан здоров'я заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова не поліпшується, існує загроза його життю. Про це заявив його адвокат Микола Полозов.
«Стан здоров'я незадовільний. Раніше для Ільмі Умерова звільнили палату від психічно хворих людей, але зараз до нього підселили нових, так би мовити, постояльців, і існує загроза життю, в тому числі від них, оскільки люди неадекватні і чекати можна чого завгодно», – зазначив він в ефірі телеканала «112 Україна».
Нагадаємо, що Умеров, у якого хворе серце, хвороба Паркінсона та діабет, не отримує належного догляду у психіатричному закладі. Його стан погіршується.

Сьогодні, 26 серпня, о 16:00 на Майдані Незалежності у Києві відбудеться акція на підтримку Ільмі Умерова.

Російська ФСБ порушила кримінальну справу щодо Умерова за статтею «сепаратизм» у травні цього року. Підконтрольна Кремлю прокурор Криму Наталія Поклонська пояснила це тим, що, він, за її словами, закликав до порушення територіальної цілісності Росії в ефірі українського телеканала АТR.

Незважаючи на стан здоров'я, підконтрольний Росії Київський райсуд Сімферополя ухвалив рішення про необхідність проходження Умеровим стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: