Аваков назвав Семенченка авантюристом і пообіцяв не допустити нову блокаду

Аваков назвав Семенченка авантюристом і пообіцяв не допустити нову блокаду
Глава МВС Арсен Аваков

Аваков порадив Семенченку думати про країну

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що не допустить другого етапу блокади, анонсованого народним депутатом Семеном Семенченком. Про це він сказав сьогодні на брифінгу у Запоріжжі, відповідаючи на питання журналістів про можливість проведення акцій, анонсованих Семенченком і Штабом блокади торгівлі з окупантами.

«Я дуже рекомендую панам, які беруть на себе таку відповідальність з метою напрацювати собі політкапітал, думати спочатку про країну, а потім про свою значимість у суспільстві. Ми не допустимо жодних акцій цих авантюристів», - заявив Аваков.

При цьому глава МВС зазначив, що «ніхто на території країни не має права на монополію силових дій, окрім держави».

«Монополія силових дій у країні належить лише державі. Решта - це політичні спекуляції», - заявив Аваков.

Нагадаємо, раніше Семенченко анонсував повернення в держвласність підприємств найбільших українських олігархів, в тому числі Рината Ахметова. Своєю першою стратегічною метою парламентарій назвав Бурштинську ТЕС в Івано-Франківській області, яка контролюється Донецькою паливно-енергетичною компанією (ДТЕК) Ахметова.

Як повідомлялось, Семенченко не має документів про закінчення будь-яких навчальних закладів. Так, за його словами, він закінчив Севастопольський технічний університет за спеціальністю «фінансист», однак диплом не отримав. Крім того, дипломну роботу у ВДІКу він не захищав. Ба більше - документа про наявність середньою освіти у Семенченка на руках теж немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: