Авакову подали трьох кандидатів на посаду глави Нацполіції

Авакову подали трьох кандидатів на посаду глави Нацполіції
Національна поліція України

Процедура відбору враховувала оцінку професійного досвіду кандидатів, їх мотивації та планів, результати тестування та інтерв’ювання

Комісія з відбору глави Національної поліції України визначила трьох кандидатів на цю посаду. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Члени Комісії планують подати на розгляд міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова кандидатури Костянтина Бушуєва, Андрія Вишневського та Сергія Князєва, повідомив секретар Комісії Євген Захаров.

4 лютого Консультативна відбіркова комісія провела засідання, на якому одноголосно затвердила підсумковий протокол.

Процедура конкурсу, прийнята комісією, передбачала отримання до 9 січня резюме та мотиваційного листа від кожного бажаючого обійняти посаду керівника Національної поліції України (НПУ). При цьому 45 кандидатів надіслали свої документи в період з 4 по 8 січня, так що переклад останніх документів англійською був завершений тільки 15 січня.

Загалом надійшло 70 заявок на участь у конкурсі від кандидатів, але 24 кандидати не відповідали необхідним кваліфікаційним вимогам до посади, обумовленим законом про Національну поліцію: мати повну вищу юридичну освіту, стаж роботи в галузі права не менше 7 років, стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років. Ці 24 кандидати були зняті з конкурсу, решта 46 були запрошені на кваліфікаційне тестування, яке проходило 24 січня. Три кандидати відмовилися від подальшої участі в конкурсі, і тестування пройшли 43 кандидати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: