Бойовики відмовилися припинити обстріли заради ремонту лінії електропередач в Авдіївці

Бойовики відмовилися припинити обстріли заради ремонту лінії електропередач в Авдіївці

На відновлення ЛЕП ремонтникам вистачило б дві-три години

Російська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) знову відмовилася давати офіційний лист для гарантії безпеки електрикам, які повинні відновити пошкоджену ЛЕП в Авдіївці. Про це повідомив директор Авдіївського коксохімічного заводу Муса Магомедов.

«Обстріли тривають. Увечері стріляли, вранці стріляють. До відновлення лінії поки що не приступили. Бригади ДТЕК на місці, дві бригади приїхали, чекають дозволу, але поки що його немає. Вони (ремонтники. – Ред.) повинні отримати офіційний папір від СЦКК. Без нього виходити на лінії не можна, бо це небезпечно. Вчора було офіційно відмовлено, тому що тут триває стрілянина. Хоча досить двох-трьох годин на відновлення», – заявив Магомедов.

Як повідомляє директор коксохіму, теплопостачання у місті є, температура в квартирах коливається від 15 до 18 градусів.

Нагадаємо, раніше глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що станом на 8:00 російська сторона в СЦКК все ще не надала письмових гарантій припинення вогню для усунення поривів ліній електропередач біля Авдіївки. «Ми подали новий запит. Ремонтні бригади готові будь-якої миті вийти на ремонт ЛЕП», – сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: