Деканоїдзе: Довіра до поліції виросла з 3% до 46%

Деканоїдзе: Довіра до поліції виросла з 3% до 46%
Хатія Деканоїдзе

За словами Деканоїдзе, довіра рік тому до міліції становила 2-3%

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе запевняє, що наразі у суспільства до поліції є великий кредит довіри. Про це вона сказала в інтерв'ю «Главкому».

«До поліції наразі є великий кредит довіри. Останнє опитування (проводив у травні КМІС) засвідчило, що поліції довіряють 46%. Це показово, оскільки опитування було масштабним – відбувалось у населених пунктах із населенням більше 50 тис чоловік», - зазначила Деканоїдзе.

За її словами, довіра рік тому до міліції становила 2-3%.

На зауваження, оновлення кадрового складу поліції становило приблизно 15%, вона сказала: «Нова кров – це, переважно, патрульна поліція, яку запустили ще у 2015 році, починаючи з Києва. А нових людей у кримінальну поліцію ми лише розпочали залучати – це слідчі і нові дільничні».

Як повідомлялось, 14 листопада стало відомо, що Деканоїдзе подала у відставку. У свою чергу глава МВС Арсен Аваков заявив, що рапорт про відставку Деканоїдзе подала ще 11 листопада. За його словами, «це був складний, але дуже важливий етап, який увійде в історію української поліції».

16 листопада, Кабінет міністрів України звільнив Деканоїдзе та затвердив на посаді в.о. голови Нацполіції Вадима Трояна.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Відставка Хатії Деканоїдзе: головні факти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: