Доба в АТО: четверо українських військових отримали поранення

Доба в АТО: четверо українських військових отримали поранення
Українські бійці

Бойовики протягом дня зробили 28 обстрілів

Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. З початку доби чотири військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення, передає прес-центр штабу АТО.

«Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. Російсько-терористичні підрозділи не припиняють вогневі атаки по позиціях Збройних Сил України. З початку доби чотири військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів бойовики стріляли по опорних пунктах сил АТО поруч Кримського та Новозванівки.

«82-міліметрові міномети ворог застосував під Катеринівкою, а по захисниках Троїцького вів вогонь з мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів. З гранатометів та великокаліберних кулеметів противник бив по позиціях поблизу Новоолександрівки», - повідомили у штабі.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120-мм ворог гатив по опорних пунктах поблизу Луганського. 82-міліметрові міномети противник застосував позиціях поруч Зайцевого.

По опорних пунктах в районі Авдіївки ворог бив з протитанкових гранатометів, крім того, на даній ділянці діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО біля Павлополя, Широкино, Водяного, Гнутового і Красногоровки, Гнутового. 

Сили АТО у відповідь на обстріли відкривали вогонь з автоматичних гранатометів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: