Екс-командир «Беркуту» Кусюк, якого Україна розшукує за вбивство, вже розганяє мітинги в Росії. Фото

Екс-командир «Беркуту» Кусюк, якого Україна розшукує за вбивство, вже розганяє мітинги в Росії. Фото
Колишній командир київського «Беркуту» Сергій Кусюк

Сергія Кусюка звинувачують у навмисному вбивстві, здійсненому за попередньою змовою групою осіб

Колишній командир київського «Беркуту» Сергій Кусюк, якого вважають одним з організаторів побиття студентів на Майдані 30 грудня 2013 року, а також українські органи влади звинувачують у вбивстві, вже керує побиттям та затриманням опозиційних активістів у Москві.

Як інформує «Главком», відповідне фото розмістило російський ресурс «Дождь». На ній зображений Сергій Кусюк в камуфляжі з написом «ОМОН» та з рацією.

Зазначимо, що згідно з інформацією центру «Миротворець», Кусюка звинувачують у навмисному вбивстві, здійсненому за попередньою змовою групою осіб.

Варто зазначити, що словами очільника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, Сергія Кусюка з українських силових органів звільнили 24 квітня 2014 року, коли він вже отримав російське громадянство  і був прийнятий до лав поліції Російської Федерації.

«Туди виїхало разом з Кусюком 63 людини, за моєю інформацією. Після всіх цих звільнень, я думаю, десь 2-2,5 тисячі працюють в системі поліції Російської Федерації. Не тільки ті, хто виїхав після Майдану, а й ті, кого потім тут образили», - розповів online.ua Геннадій Москаль.

Нагадаємо, 12 червня в 187 російських містах пройшли організовані фондом Навального антикорупційні акції протесту

Опозиціонера Олексія Навального силовики затримали в понеділок у під'їзді власного будинку. Згодом Навального заарештували на 30 діб.

На акціях проти корупції в Москві і Санкт-Петербурзі загалом було затримано близько 1,2 тис. осіб. Зокрема, в столиці РФ йдеться про близько 679 затриманих, які перебувають у 38-ми відділеннях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: