Фото, яке відкрило Європі очі на Путіна

Фото, яке відкрило Європі очі на Путіна
Меркель зустріла Путіна в Берліні

Мережі потішило фото Путіна поруч із Меркель: «Бабуся зустрічає онука»

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють фотографію лідера Росії Володимира Путіна, яка з'явилася під час переговорів «Нормандської четвірки».

На фотографії зображена зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель та президента Росії Володимира Путіна. На тлі Меркель Путін здається дуже маленьким.

Частина користувачів соцмереж сумнівається в достовірності фотографії. Решта впевнені, що це не фотомонтаж, а справжній зріст Путіна.

pu

«Коли Володю знімають не кремлівські фотографи», «Бабуся зустрічає онучка», «Знімаю капелюха перед фотографом», – пишуть про фото в Twitter.

Нагадаємо, зустріч глав держав у «нормандському форматі» (Україна, Німеччина, Франція, Росія) в Берліні (Німеччина) закінчилася після короткої перерви.

Переговори вели президент Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд, президент Росії Володимир Путін і їхні делегації.

Зустріч завершилася о 00:15 четверга за Києвом.

Почалися переговори з півгодинним запізненням через затримку російської делегації. Планувалося, що зустріч у Берліні щодо України завершиться вже о 22:00 за київським часом. На зустрічі Порошенко не потиснув руки Путіну.

Найдовші за часом переговори глав Росії, Німеччини, Франції та України відбулися в лютому 2015 року, вони тривали понад 16 годин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: