Ганапольський розказав про свою «велику зарплату» і тих, хто її платить

Ганапольський розказав про свою «велику зарплату» і тих, хто її платить

Журналіст відмовився назвати конкретну цифру своєї зарплати

Скандально відомий теле- і радіоведучий Матвій Ганапольский отримує велику зарплату, але грошей не витрачає, а збирає на освіту дітям. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».
«Я порушу загальновідоме правило, якщо скажу вам свою зарплату, тому відповім округло. Моя зарплатня велика, я живу безбідно, гроші не витрачаю, а збираю на освіту дітям. Знаючи двох своїх лоботрясів, маю мало надій, що вони вступлять до Гарварду на безкоштовній основі», - сказав Ганапольський.

Журналіст підкреслив, що веде доволі скромний спосіб життя.
«Зі мною складно домовитись, тому що я знаю собі ціну, але веду скромний образ життя. Щоб бути більш конкретним, скажу так – є деякі журналісти в Україні, які виконують замовлення олігархів і отримують на порядок більше, ніж я. І яхту я купити, на жаль, не можу, хоча часто мрію про неї в прямому ефірі», - поскаржився Ганапольський.
За його словами, він домовився з власниками українського телеканалу NewsOne, де він веде програму, про свою цілковиту політичну незаангажованість. Він також розповів, що народний депутат Євген Мураєв, який називає себе єдиним власником телеканалу, взяв його на роботу «не обслуговувати владу або його інтереси, а вести програму, аби був рейтинг». «А рейтинг несумісний з «джинсою» – люди все розуміють. Як тільки в мене з’явиться хтось, хто почне співати пісні, що його партія або її програма найкращі, а я буду підтакувати, – кінець моїй передачі», - переконаний Ганапольський.
Як відомо, Ганапольський – вельми контроверсійна фігура в українському медіапросторі. Народився у Львові, в 70-х роках переїхав до Москви, де працював у театрі та на телебаченні, а з 1991 року розпочав співпрацю з радіостанцією «Ехо Москви», яка з часом стала ледь не найгучнішим опозиційним рупором. Не перериваючи співпраці з «Ехом», Ганапольський повернувся до Києва, де в 2014 році йому запропонували вести ефір на радіо «Вєсті».
Наприкінці 2015-го Ганапольський пішов з «Вєстєй». Наступними місцями роботи ведучого стали телеканал NewsOne, а згодом ТРК «Ера», на яких він працює паралельно в прямому сенсі з однієї і тієї ж студії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: