Гендиректор «Інтертелекому» після обшуків СБУ виїхав у Придністров’я, – ЗМІ

Гендиректор «Інтертелекому» після обшуків СБУ виїхав у Придністров’я, – ЗМІ
Борис Акулов довгий час очолював CDMA-оператора «Інтертелеком»

Три незалежних один від одного джерела повідомили, що генеральний директор «Інтертелекому» відсторонений від управління

Борис Акулов, який довгий час очолював CDMA-оператора «Інтертелеком», після проведення обшуків центрального офісу компанії в листопаді минулого року перебрався з родиною в Придністров’я.

Про це повідомляє Лігабізнесінформ з посиланням на джерела. 

За даними джерел, Акулов, який і перетворив локального одеського оператора зв’язку під всеукраїнського мобільного гравця, кілька місяців не здійснює безпосереднього управління компанією..

Компанія на запит видання заявила, що Акулов перебуває у відпустці, а його обов’язки виконує перший заступник. В єдиному реєстрі Мін’юсту Акулов раніше вказано, як генеральний директор.

На початку листопада в одеській компанії «Інтертелеком» СБУ провела слідчі заходи. СБУ запідозрила оператора сприяння російським спецслужбам.

У 2000-2002 роках Акулов був міністром інформації та телекомунікацій у невизнаній Придністровській республіці. Там же знаходиться найбільша в регіоні група компаній «Шериф», чий президент Віктор Гушан є основним акціонером «Інтертелекому».

Джерело видання стверджує, що відсутність керівника не позначається на операційної діяльності «Інтертелекому». За його словами, зарплати виплачуються вчасно, бюджети узгоджуються, мережа розвивається. Компанія обслуговує 1,45 млн клієнтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: