Голова Верховної Ради розкрив таємницю зникнення «буфетниць Гройсмана»

Голова Верховної Ради розкрив таємницю зникнення «буфетниць Гройсмана»

Депутати просили Парубія повернути «наших жіночок»

Новий голова Верховної Ради Андрій Парубій розказав в інтерв’ю «Главкому» про так званих «буфетниць Гройсмана», які прийшли з ним і пішли за ним. Подейкували, що після того, як Гройсман перейшов на роботу в уряд, в парламентську їдальню повернули попередніх офіціанток, що були заслані в комітетські буфети.

«Були жінки, які багато років тут працювали і знали всіх депутатів. Наприклад, вони знали, що у мене хворий шлунок. Коли я приходив, вони мені кашу давали. Вони знали про проблеми зі здоров’ям депутатів, дуже якісно готували. І в тих жінок не тільки з депутатами, але й з журналістами за багато років склався емоційний контакт і довіра. Вони прямо говорили: це от свіже, це щойно принесли. І так воно і було. Коли я дізнався, що ті жінки вже тут не працюють – а до мене через це звернулись і депутати, і журналісти - то попросив тих жінок, до яких у всіх є довіра, повернути. Тут немає жодної інтриги», - розповів Парубій. .

Спікер розповів, що до нього приходили депутати і сказали, щоб він повернув «наших жіночок».

«Кожен депутат мав там знайому жіночку. Це атмосфера. Я впевнений, що така ж атмосфера спілкування з цими жіночками була і у журналістів. І от раз: одного дня вони зникають. І традиції Верховної Ради в один момент втрачені», - додав голова Верховної Ради.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: