Гонтарева найняла на роботу колишню піарницю путінського ВТБ в Україні

Гонтарева найняла на роботу колишню піарницю путінського ВТБ в Україні

Наталія Бондаренко очолила управління інформації НБУ

З наступного тижня за піар Нацбанку та його керівника буде відповідати екс-віце-президент російського банку ВТБ-Україна Наталя Бондаренко.

У прес-службі Національного банку України повідомили наступне: «Управління інформації та громадських комунікацій створене у складі Департаменту з корпоративних питань згідно з рішенням Правління Національного банку України про зміни в організаційній структурі з метою її вдосконалення. Підрозділ об’єднає функції iз зовнішніх і внутрішніх комунікацій регулятора».

«Відповідно до стратегії розвитку Національного банку України ми започатковуємо роботу над стратегією та політикою комунікацій. Ключовим фактором для прийняття рішення стосовно призначення Наталії Бондаренко стало визнання колег та представників засобів масової інформації», - зазначила голова Національного банку України Валерія Гонтарєва.

Довідка. Наталія Бондаренко керувала прес-службою ВТБ-Україна багато років. Як відомо, ВТБ – це російський державний банк, власником якого є президент РФ Володимир Путін.

Як повідомляють ЗМІ, Наталя Бондаренко багато років просувала ідеї «русского міра» в банківській журналістиці. Вона прийшла в ВТБ разом із колишнім керівником банку Вадимом Пушкарьовим. Останній ніколи не ховав своїх проросійських настроїв і завжди в кулуарних бесідах говорив, що в України «немає іншого шансу, ніж тісна політична та економічна кооперація з Москвою».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: