Коломойський оплатить телетрансляцію прориву Саакашвілі через кордон?

Коломойський оплатить телетрансляцію прориву Саакашвілі через кордон?

Коломойський зустрівся у Женеві не лише з Саакашвілі…

Михайло Саакашвілі був не єдиним, хто цими днями зустрічався в Женеві з екс-губернатором Дніпропетровської області, мільярдером Ігорем Коломойським. Згідно з даними Держприкордонної служби України народний депутат, власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв також в Женеві кілька годин у понеділок 4-го вересня.

 

2_11Днями Євген Мураєв відвідав Женеву

Після цього телеканал NewsOne оголосив про пряму трансляцію переходу Михайла Саакашвілі через український кордон 10 вересня. Окрім того останні кілька днів Саакашвілі став часто з'являтися в ефірі NewsOne.

Нагадаємо, Євген Мураєв позиціонує себе як опозиційний проросійський політик, і називає себе власником телеканалу NewsOne.

Це не перша епатажная акція, яка фінансується Коломойським. Раніше в ЗМІ повідомлялося, що він причетний до блокади поставок вугілля в Україну організованою народними депутатами Парасюком та Семенченком.

Як раніше повідомлялось, Михайло Саакашвілі 7 вересня в Женеві зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським. Про це повідомила «Українська правда» із посиланням на оточення олігарха. За словами джерела, зустріч відбулася в готелі «Чотири сезони» в Женеві. 

Читайте також: Гриценко підтверджує зустріч Саакашвілі з Коломойським, а сам Саакашвілі уникає відповіді

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: