Нацполіція тримає у секреті склад слідчої групи у справі Шеремета

Нацполіція тримає у секреті склад слідчої групи у справі Шеремета

Головне слідче управління Національної поліції не може розповісти про склад слідчої групи, яка розслідує вбивство журналіста Павла Шеремета

Головне слідче управління Національної поліції України не розкриває даних про склад слідчої групи, що займається розслідуванням справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, йдеться у відповіді ДСУ Нацполіції на інформаційний запит інтернет-видання «Українська правда».

Видання цікавилося у Нацполіції тим, скільки слідчих займаються розслідуванням цього вбивства, а також тим, який досвід роботи в правоохоронних органах мають ці слідчі та чи розкривали вони успішно справи.

«У зв'язку з тим, що розголошення запитуваної Вами інформації може зашкодити досудовому розслідуванню та враховуючи положення ч. 5 ст. 6 закону України «Про доступ до публічної інформації» Головне слідче управління Національної поліції не може надати зазначених відомостей», - зазначено у відповіді Нацполіції.

Нагадаємо, 20 липня вранці в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: