Новинський таки спустився з Афона

Новинський таки спустився з Афона
Вадим Новінський

Депутат запевнив, що якщо його питання буде розглядатися у ВР наступного тижня, то він буде присутній

Депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський прибув в Україну, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Я на тиск не піддамся і не дозволю робити усілякого роду спекуляцій. В день розгляду мого питання у ВР я буду перебувати у сесійній залі, можу вас запевнити. Я обіцяв повернутися і я повернувся. В цей день я буду перебувати в цьому залі, і голосувати за постанову», - заявив Новинський.

Також депутат запевнив, що якщо його питання буде розглядатися у ВР наступного тижня, то він буде присутній. «Якщо це питання розглядатимуть на наступному тижні, я буду в Україні. Якщо буду їхати, буду вас повідомляти. З фракцією я ще не розмовляв... Це справа сфабрикована, засноване на брехні і політично мотивовано. Це тиск на опозицію, влада використовує репресії, тому що нас боятися, нас хочуть закрити рід, але цього не вийде», - зазначив Новинський.

Нагадаємо, 3 листопада генеральний прокурор України Юрій Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від Опоблоку Вадима Новинського. Луценко показав лише одну сторінку з подання і там ідеться про перевищення влади та скоєння злочинів спільно з Віктором Януковичем та правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополит. – Ред.) Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Луценко зазначив, що згода Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності Новинського дозволить передати до суду першу справу проти колишнього президента Віктора Януковича.

Сам Новинський заявив про намір залишити Україну до понеділка, потім пообіцяв повернутись у вівторок, 8 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: