Новий глава Укравтодору порівняв Україну з Польщею 90-х років

Новий глава Укравтодору порівняв Україну з Польщею 90-х років
Славомір Новак

За останні два роки Україна досягнула більше прогресу ніж за попередні 20 років, вважає Новак

Нинішня ситуація в Україні схожа з 90-ми роками минулого століття в Польщі. Але за останні два роки Україна у плані прогресу зробила більше ніж за попередні 20 років.

На цьому в ефірі польського телеканалу tvn24 наголосив глава Державного агентства автомобільних доріг України, поляк Славомір Новак.

«Нинішня Україна нагадує Польщу 90-х років. Але за останні два роки Україна досягнула більше прогресу ніж за попередні 20 років»,- заявив Новак.

Глава Укравтодору наголосив, що треба підтримувати українців в їхніх зусиллях. «Є багато справ, які потрібно вирішити у питанні будівництва доріг»,- повідомив Новак, додавши, що намагається запровадити в Україні польські процедури будівництва автошляхів.

Він підкреслив, що не втікав з Польщі, а отримав в Україні пропозицію, яка його влаштувала. Новак зазначив, що його цінують в Україні за досвід, особистий доробок і професійні навики.

«Те, що мене цінують в Україні свідчить про те, яким авторитетом користується Польща в Україні і яким ми є символом успіху»,- підкреслив глава Укравтодору, додавши, що українці мріють хоча б про якусь його частку.

Глава Укравтодору підтвердив, що прийняв українське громадянство, оскільки такою є формальна вимога. Утім, він не має наміру відмовлятися від польського громадянства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: