Окупаційна влада Криму не пустила онуків до Умерова

Окупаційна влада Криму не пустила онуків до Умерова

Умеров був змушений збільшити дозу своїх препаратів, щоб тримати тиск під контролем

Онуки одного з керівників Меджлісу Ільмі Умерова, якого окупаційна влада Криму помістила у психлікарню для примусової експертизи, побачились з ним через ґрати.

Про це повідомила його дочка, Айше Умерова.

«Привезли до нього малюків - але їх не пустили, як і в минулий раз. Вони обіймають дідуся через ґрати, цілують йому руки... На це занадто боляче дивитися...», - написала вона на своїй сторінці в Facebook

За її словами, Ільмі Умеров був змушений збільшити дозу своїх препаратів, щоб тримати тиск під контролем, вчора, 27 серпня, був перший день, коли він «відчував себе нормально (наскільки це в принципі можливо в такій обстановці)».

Як повідомлялося, у Європейському Союзі закликали негайно звільнити заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова, якого окупаційна влада Криму незаконно утримує в психіатричній лікарні, і забезпечити йому термінову медичну допомогу.

ФСБ РФ затримала Умерова в Бахчисараї 12 травня. Так званий «прокурор Республіки Крим» Наталя Поклонська повідомила, що стосовно Умерова порушено кримінальну справу як «члена екстремістської організації «Меджліс кримськотатарського народу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: