Окупанти активно перекидають техніку в Горлівку – «Інформаційний спротив»

Окупанти активно перекидають техніку в Горлівку – «Інформаційний спротив»

Росія посилює бойовиків

Тактичні групи «3-ї окремої мотострілецької бригади», що діють у районі Горлівки (західна і північна частини населеного пункту), поповнюють запаси боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. 

За даними Тимчука, окупанти активно перекидали автотранспортом у північну і західну частини Горлівки озброєння, відзначався прохід шести вантажівок через Трикотажку, два паливозаправники армійського типу на північ від «Стиролу» і чотири «Урали» (ідентифікований вантаж – міни) в бік Гольмівського.

«Відзначається прибуття на Моспинські табори ротного комплекту бронетехніки (8 од. БМП-2 та 4 од. МТ-ЛБ), а також шести танків. На тлі формування командуванням «1-го АК ДНР» нових тактичних груп ротного рівня йдеться про етап бойового злагодження даних підрозділів», – зазначив Тимчук.

Як повідомлялося, терористи посилили обстріли на передовій, зокрема цілеспрямовано гатять по українських Збройних силах та об'єктах цивільної інфраструктури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: