Окупанти оштрафували Умерова за участь у засіданні Меджлісу

Окупанти оштрафували Умерова за участь у засіданні Меджлісу

Окупанти оштрафували Ільмі Умерова на 750 рублів за участь у засіданні Меджлісу кримськотатарського народу

Бахчисарайський «райсуд» у анексованому Криму оштрафував за участь у засіданні Меджлісу заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Після складання адмінпротоколу у РВВС, мене попросили пройти в Бахчисарайський райсуд, де суддя Скісов А Є виніс рішення визнати мене винним в скоєнні адміністративного правопорушення за ч 1 ст 10.28 і призначив штраф 750 руб. Іншими словами винен в участі в засіданні Меджлісу кримськотатарського народу», - написав Умеров.

26 вересня заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов повідомив, що членів Меджлісу кримськотатарського народу, а також деяких делегатів Курултаю кримськотатарського народу в терміновому порядку викликають на опитування в центр з протидії екстремізму на вул. Декабристів в окупованому Сімферополі.

Нагадаємо, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон.

Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: