Звільнений з психлікарні Ільмі Умеров: Задачі «відмазатися» від слідства будь-яким шляхом немає

Звільнений з психлікарні Ільмі Умеров: Задачі «відмазатися» від слідства будь-яким шляхом немає

Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу розповів, як він буде захищатися від подальших дій російських слідчих

Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров в інтерв’ю «Главкому» розповів, яким буде подальший алгоритм його захисту проти слідчих дій окупантів.

«Ми продовжуватимемо захищатися, - запевнив він. - У нас не стоїть задача «відмазатися» будь-яким шляхом. Просто ми намагатимемося довести неспроможність обвинувачень у цілому».

Умеров підкреслив, що російські слідчі повинні відмінити цю кримінальну справу в принципі. При чому, чи дійде справа до суду, чи ні, не має ніякого значення, вважає заступник голови Меджлісу.

«Наскільки розгляд цієї справи затягнеться, я вам також не скажу. Нині я випав на три тижні, ніякі слідчі дії не проводилися. Думаю, впродовж кількох днів я зустрінуся зі слідчим, якщо він матиме бажання, звичайно, і тоді можна буде прогнозувати, наскільки швидко вони це завершать і чи завершать узагалі. Слідчого, до речі, звати Ігор Анатолійович Скрипка, він не з Криму - приїхав з Росії», - розповів Умеров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: