Полковнику Без'язикову оголошено підозру в участі у терористичній організації

Полковнику Без'язикову оголошено підозру в участі у терористичній організації
Іван Без'язиков

Сьогодні має відбутися суд щодо обрання запобіжного заходу для Без'язикова

Затриманому полковнику ЗСУ Івану Без'язикову оголошено про підозру в участі у терористичній організації. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника ГСУ СБУ Віталій Маяков.

«Вчора цій особі (полковнику ЗСУ Без'язикову. – Ред.) було оголошено про підозру, сьогодні в Шевченківському суді вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу утримання під вартою, далі буде досудове розслідування, яке розставить всі крапки над «і», і матеріали буде передано на судовий розгляд», – сказав Маяков.

Затриманого полковника підозрюють у скоєнні злочину за ст 258-3 ККУ – участь у терористичній організації.

Маяков нагадав, що вчора СБУ за результатами тривалої та складної роботи було затримано чинного полковника ЗСУ, начальника відділів однієї з військових частин ЗСУ Без'язикова, який у серпні 2014 року потрапив у полон під час АТО і перейшов на бік незаконних збройних формувань.

«Він організував збір та обробку інформації про пересування українських підрозділів у районі проведення АТО, аналіз і узагальнення цієї інформації з метою розробки, виявлення тактичних задумів ЗСУ і розробки стратегії їх протидії», – сказав Маяков.

Нагадаємо, СБУ підтверджує затримання полковника ЗСУ Івана Без'язикова за підозрою в участі в терористичній організації.

Раніше дружина військового розвідника Без'язикова, якого було звільнено з полону бойовиків у липні нинішнього року, повідомила, що його затримали за підозрою у співпраці з «ДНР».

Нагадаємо, як заявили сьогодні в СБУ, 27 українських вояків після полону перейшли на бік бойовиків, контррозвідка запобігла 76 фактам вербування. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: