Росія поспіхом перекидає зброю і боєприпаси в «Л/ДНР»

Росія поспіхом перекидає зброю і боєприпаси в «Л/ДНР»

Намагаючись прискорити доставку зброї і боєприпасів бойовикам, російське командування обладнує поблизу державного кордону України в Ростовській області нові артилерійські склади і бази зберігання

Росія хоче прискорити доставку зброї і боєприпасів бойовикам на окуповані території Донбасу. Для цього російське командування обладнує біля кордону з Україною артилерійські склади і бази зберігання. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук. 

«Намагаючись прискорити доставку зброї і боєприпасів на тимчасово окуповані території Донбасу, російське командування обладнує поблизу державного кордону України в Ростовській області (РФ) нові артилерійські склади і бази зберігання», – написав він.

За словами Тимчука, в районі н.п. Філіпенков (хутір у Кам'янському районі Ростовської області) російські війська обладнали склад ракетно-артилерійського озброєння. Доставку боєприпасів з цього складу на територію Донбасу планується здійснювати через обладнану в цьому районі понтонно-мостову переправу через річку Сіверський Донець. Робота даної переправи забезпечить російському командуванню можливість приховано (в обхід великих населених пунктів) і в найкоротші терміни доправляти озброєння і техніку для «2-го АК ЛНР», додав Тимчук.

Як повідомлялось, у Донецьку зафіксовано появу знімальних груп російського ТБ, які прибули із завданням пропагандистського висвітлення «патріотичного підйому» в середовищі місцевого населення «ДНР» після визнання Росією «документів» «Л/ДНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: