Савченко назвала імена росіян на таємній зустрічі з бойовиками

Савченко назвала імена росіян на таємній зустрічі з бойовиками
Надія Савченко

Зустріч пройшла в тристоронньому форматі за присутності російської сторони та білоруської організаційної сторони, повідомила Савченко

Народний депутат Надія Савченко заявляє, що зустріч з ватажками «ДНР/ЛНР» в Мінську проходила в присутності представників Росії. Про це вона розповіла в інтерв’ю Радіо Донбас.Реалії.

«Зустріч пройшла в тристоронньому форматі за присутності російської сторони та білоруської організаційної сторони. Вона відбувалася 3 години, з 15-ої до 18-ої години. Я вважаю, що закінчилася на позитивній ноті. Будемо чекати результатів», - сказала Савченко.

Вона підтвердила інформацію журналіста Радіо Свобода в Мінську, що разом із нею на зустрічі були Михайло Балуєв, Олег Шкряба і Володимир Рубан. За її словами, Балуєв і Шкряба - це «представники третьої сторони», тобто Росії.

Савченко стверджує, що вони є в мінській контактній групі з гуманітарних питань. «Так вони представились», - сказала вона.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». 

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький підтвердив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: