СБУ: Савченко обговорювала з бойовиками амністію і зняття санкцій

СБУ: Савченко обговорювала з бойовиками амністію і зняття санкцій
Надія Савченко

У СБУ заявляють, що Савченко обговорювала з ватажками бойовиків не тільки звільнення заручників

Народний депутат Надія Савченко під час зустрічі в Мінську з ватажками «ЛНР» і «ДНР» обговорювала не лише питання звільнення заручників, але й амністії і зняття економічних санкцій. Про це повідомив представник Служби безпеки України Юрій Качанов на брифінгу у Верховній Раді.

«Я знаю, що за результатами цієї зустрічі представника України, народного депутата обговорювалося кулуарно питання не тільки звільнення заручників, а й зняття економічних санкцій з регіонів, а також питання амністії», - сказав він.

Раніше сама Савченко заявила, що на зустрічі у Мінську з ватажками «ДНР» Олександром Захарченком і «ЛНР» Ігорем Плотницьким не йшлося про амністію для учасників незаконних збройних формувань.

Раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький підтвердив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

У середу, 14 грудня, президент Петро Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками «ДНР» та «ЛНР».

У ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: