Сестра Надії Савченко прирівняла її до Ісуса Христа

Сестра Надії Савченко прирівняла її до Ісуса Христа
Фото slovoidilo.ua

Якщо для багатьох Надія в полоні РФ була Жанною Д'Арк, то зараз мені ситуація все більш нагадує історію Христа, - Віра

Сестра депутата Верховної Ради Надії Савченко Віра порівняла Надію з Ісусом Христом. Про це вона написала у себе на сторінці в Facebook.

«Якщо для багатьох незламна Надія в полоні РФ була Жанною Д'Арк! То зараз, в Україні, мені ситуація все більш нагадує історію Христа ... Летять камені. Летять від своїх», - заявила Віра, додавши, що відмова від Донбасу і Криму не припинить військове протистояння з Росією.

«Донбас це Україна. Але ненависть поверненню не сприяє. Росію повинні викинути за державний кордон України», - впевнена Віра.

Нагадаємо, Савченко 2 серпня під час прес-конференції оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності в питанні звільнення полонених. «Одним із механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. Із сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність влади всього світу щодо звільнення українців із полону. Голодування буду тримати до дня позитивного результату», - заявила Савченко.

Серед іншого Савченко також запропонувала написати нову Конституцію і законодавчу базу України, створити замість Верховної Ради Народну раду, а президента зробити символічною фігурою.

Партія ВО «Батьківщина» на найближчому засіданні політради оцінить заяви нардепа Надії Савченко. Про це повідомив заступник голови партії Андрій Кожем’якін. «Часто такі заяви не є узгодженими та йдуть всупереч з офіційною позицією партії ВО «Батьківщина», – сказав він. На думку Кожем’якіна, такі висловлювання «вводять громадськість в оману щодо офіційної політичної лінії партії».

Тим часом на сайті Адміністрації президента зареєстровано петицію щодо позбавлення народного депутата Надії Савченко звання «Герой України». Суть звернення звучить так: «Зняття звання Героя України з Надії Савченко та призначення розслідування стосовно її здоров'я, взяття в полон та дій, що призвели до загибелі воїнів під час її затримання бойовиками».

Сестра Надії Віра розповіла про першу добу голодування Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: