Смерть, що викликала радість. Українці зізнались, які емоції у них спровокувало вбивство Мотороли

Смерть, що викликала радість. Українці зізнались, які емоції у них спровокувало вбивство Мотороли
Бойовик Моторола

Загибель бойовика викликала співчуття лише у 3% українців, ще менше сприйняли цю звістку з болем – лише 2%

Смерть бойовиків «ДНР» Арсена Мотороли Павлова викликала у половини (45%) читачів. Про це свідчать результати опитування «Главкома», в якому взяло участь понад 17 тисяч унікальних користувачів інтернету.

Ще чверть опитаних (26%) зазначили, що загибель терориста викликала у них огиду. Майже стільки ж користувачів інтернету (24%) зізнались, що їм було байдуже з того, що трапилось з Моторолою.

Загибель бойовика викликала співчуття лише у 3% українців, ще менше сприйняли цю звістку з болем – лише 2%. 

moto

Як повідомлялось, 16 жовтня, коли терорист повертався домому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. В СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

Ватажок бойовиків «ЛНР» Ігор Плотницький одразу ж заявив, що такими діями «Україна намагається залякати Донбас». Глава «ДНР» Олександр Захарченко, звертаючись до СБУ і Головного управління розвідки України, пообіцяв радикальні міри покарань. Російські пропагандистські ЗМІ також не припускають інших варіантів, крім ліквідації Мотороли «українськими диверсантами». Щоправда, назвати замовника вбивства поки що не змогли: одні звинувачують особисто президента Петра Порошенка, інші ж натякають на причетність Дмитра Яроша.

Тим часом у Службі безпеки України заявили, що ліквідація бойовика була вигідна російському керівництву, адже Моторола занадто багато знав про російську агресію в нашій країні.Експерти американської приватної розвідувальної компанії Stratfor схиляються до того, що його вбивство організували самі бойовики або спецслужби Росії. Тієї ж думки і російська журналістка Юлія Латиніна – вона вважає, що Моторола загинув, бо знав, хто збив Boeing на Донбасі. Після ліквідації Павлова у російсько-окупаційних військах на Донбасі активізувалася заміна місцевих бойовиків на кадрових військовослужбовців ЗС РФ.

Перший заступник керівника сепаратистського батальйону «Спарта» з позивним «Воха» заявив, що виконуватиме обов'язки командира батальйону після загибелі Павлова, а «Спарта» продовжить виконувати «бойові завдання».

На прощання з Моторолою влада «ДНР» зігнала близько десяти тисяч людей. Це – бюджетники, школярі, студенти та пенсіонери. Жалобний мітинг організувала також окупаційна влада Криму.

Смерть терориста Арсена Павлова підірвала соцмережі. Реакція українського, російського та, якщо можна так висловитись, сепаратистського, сегментів інтернету на цю подію, звісно, кардинально відрізняється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: