Стали відомі імена продюсерів «Євробачення-2017»

Стали відомі імена продюсерів «Євробачення-2017»

«Євробачення» в Україні

Раніше Харебін заявляв, що Україна може втратити пісенний конкурс «Євробачення» через затягування з організацією

НТКУ призначила Вікторію Романову та Олександра Харебіна виконавчими продюсерами «Євробачення», яке відбудеться в Україні у травні.

Стюарта Барлоу також оголошено шоу-продюсером конкурсу. Барлоу має багатий досвід проведення конкурсу і працював у кількох виданнях шоу з 2011 року, повідомляє сайт Європейської мовної спілки.

«Ми дуже раді, що Вікторія і Олександр офіційно приєдналися до Contest (ESC) виробництва конкурсу для Києва у 2017 році. Стюарт Барлоу добре відомий всім на конкурсі за його неоціненний внесок протягом багатьох років – також чудове призначення. Стюарт має великий досвід у прямому ефірі телемовлення і є частиною команди «Євробачення» протягом багатьох років. Він принесе величезний масив знань, що піде на користь протягом підготовки конкурсу», – сказав Джон Ола Санд, виконавчий супервайзер «Євробачення».

Вікторія Романова приєдналася до НТКУ в 2005 році. У 2007-му вона очолювала українську делегацію на «Євробаченні» з 2007 року, вона також є заступником генерального директора НТКУ.

Олександр Харебін працює першим заступником генерального директора НТУ з 2015 року.

Раніше виконувач обов'язків гендиректора НТКУ Олександр Харебін заявляв, що Україна може втратити пісенний конкурс «Євробачення» через зволікання з організацією.

Нагадаємо, півфінали «Євробачення-2017» відбудуться у Києві 9-го та 11 травня, фінал заплановано на 13 травня 2017 року. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр на лівому березі.

Раніше повідомлялось, що вже відома вартість квитків на «Євробачення-2017» у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: